Pravila nagradnog natječaja “TASTE CROATIA”

by Domagoj Sever

NAGRADNI NATJEČAJ „TASTE CROATIA“

Članak 1: ORGANIZATOR

Nagradni kreativni natječaj raspisuje Croatian Nomad, vlasnik Facebook profila @domagojsever (u daljnjem tekstu Organizator) u suradnji s Podravkom d.d. (u daljnjem tekstu Partner).

Članak 2: TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA

Natječaj se raspisuje u svrhu promocije Partnera kroz nagradni natječaj, a putem digitalnih kanala Organizatora. U nagradnom kreativnom natječaju dobitnici osvajaju Podravka poklon pakete. Jedina odgovornost i obveza Partnera je osigurati poklon pakete (navedene u Fondu nagrada). Partner neće biti odgovoran za bilo kakve nepravilnosti, povrede zakona ili radnje Organizatora i/ili sudionika u Nagradnom natječaju. Za provedbu Nagradnog natječaja i sva pitanja vezana i koja proizlaze iz Nagradnog natječaja odgovoran je isključivo Organizator. Nagradni natječaj traje od 09.09.2022. godine do 13.09.2022. u 23:59h na Facebook profilu domagojsever.

Članak 3: FOND NAGRADA

Fond nagrada sastoji se od sljedećih nagrada: 5xVegeta poklon paket

Jedan paket sadrži:

Limenka Koprivnica + Vegeta 250g

Vegeta Natur za krumpir vr. 30 g

Vegeta Natur za piletinu vr. 30 g

Vegeta Natur za salatu vr. 30 g

Dimljena slatka mljevena paprika vr. 70 g

Vegeta Maestro papar šareni., mlinac 40 g

Vegeta Maestro morska sol grubo mljevena 100G (bočica)

Vegeta Maestro bosiljak usitnjeni, vrećica 5 g

Vegeta Maestro cimet mljeveni, vrećica 25 g

Vegeta Maestro češnjak granule, vrećica 25 g

Članak 4: PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo prijave za sudjelovanje u ovom nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe iz Hrvatske. Osoba koja se prijavljuje slaže se da se fotografija objavi na digitalnim kanalima Organizatora i Partnera.

Članak 5: PRIJAVA SUDJELOVANJA U NAGRADNOM NATJEČAJU

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe iz Hrvatske koje u periodu trajanja kreativnog natječaja na Facebook profilu @domagojsever u komentar objave od 09.09.2022. Taste Croatia 5 gradova objave fotografiju iz Zagreba, Splita, Dubrovnika, Šibenika ili Pule. Navedeno je potrebno izvršiti u razdoblju od 09.09.2022. godine do 13.09.2022. u 23:59h.

Organizator natječaja je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora i Partnera. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja se u potpunosti  odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora i Partnera na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.

Članak 6: PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA

Prijave se primaju u periodu od 09.09.2022. godine do 13.09.2022. u 23:59h. Kreativne fotografije mogu biti objavljene na profilima Organizatora. Moguće se prijaviti više puta sa jednog profila. Po završetku prijava žiri će u sastavu 3 osobe od strane Organizatora: Denis Butorac, Mario Jurina i Domagoj Sever, prema kriteriju kreativnosti odabrati dobitnike. Njihova će se imena i prezimena objaviti na profilu Organizatora najkasnije u roku 7 dana od dana završetka natječaja. Dobitnici osvajaju nagradu iz članka 3 ovih Pravila.

Dostavljanjem podataka u skladu s člankom 5. Pravila, sudionici pristaju da njihova imena i prezimena i podaci budu javno objavljeni te pristaju na ostale uvjete definirane ovim Pravilima.

Članak 7: PREUZIMANJE NAGRADE

Dobitnici ovog natječaja bit će obaviješteni o dobitku nagrade. Njihova će se imena i prezimena objaviti na profilu Organizatora najkasnije u roku 7 dana od dana završetka natječaja. Ako dobitnici u roku od 3 dana ne odgovore, nagradu neće moći realizirati. Nagrada je neprenosiva na treću osobu. Dobitnik je dužan poslati sve točne podatke (ime, prezime, adresa) kako bi se mogla omogućiti dostava nagrade. Rok dostave nagrade je 60 dana od dana objave dobitnika.

Članak 8: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja.

Autor svakog prijavljenog materijala slanjem svoje prijave jamči da sva autorska prava na prijavljenom rješenju (svi vizuali/slike/videa/tekstovi/slogani) pripadaju njemu, da na njemu nema tereta te da ista nisu ograničena ili prenijeta u korist bilo koje treće fizičke ili pravne osobe.

Organizator i Partner sve prijavljene materijale uz potrebne dorade mogu koristiti za oglašavanje u svim medijima (televizija, novine, Internet, radio), ali ih nisu obvezni koristiti u reklamne svrhe.

Sudionici se dostavom materijala za natječaj odriču bilo kakvih daljnjih potraživanja prema Organizatoru i Partneru po bilo kakvoj osnovi.

Članak 9: POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo sudionicima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Sve prijave i glasovi zaprimljeni korištenjem bilo kakvih zlonamjernih programa i web servisa biti će uklonjeni, kao i sve prijave i glasovi stečeni bilo kojim drugim sumnjivim i neregularnim metodama, a koje sudioniku omogućuju nepoštenu prednost pred drugim sudionicima.

Članak 10: OBJAVA POBJEDNIKA NATJEČAJA

Ime dobitnika bit će objavljeno na Facebook profilu @domagojsever najkasnije u roku 7 dana od dana završetka natječaja.

Članak 11: POREZI

Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

Članak 12: U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između Organizatora, Partnera i sudionika nagradnog natječaja nadležan je sud u Zagrebu.

Članak 13: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci bez posebnog obrazloženja.

Croatian Nomad

1 komentar
5

Povezani članci

1 komentar

Źelja 9 rujna, 2022 - 22:44

Top

Odgovori

Ostavite komentar

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Ova web stranica koristi kolačiće za unaprijeđenje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste u redu s ovim, ali možete se odustati ako želite. Prihvati Saznaj više