Fotografski natječaj “Ljepote Poljske i Hrvatske”

by Domagoj Sever
Ljepote-Poljske-i-Hrvatske

Pravila fotografskog natječaja “Ljepote Poljske i Hrvatske”

Članak 1: ORGANIZATOR

Fotografski natječaj “Ljepote Poljske i Hrvatske” raspisuju Croatian Nomad, vlasnik Facebook profila @domagojsever u suradnji s Ambasadom Republike Poljske u Zagrebu (u daljnjem tekstu Organizatori), te LOT Polish Airlines, Polonia Palace Hotel, Suntago Water Park, Labranda Velaris Resort i Selectbox.hr (u daljnjem tekstu Partneri).

Članak 2: TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA

Fotografski natječaj “Ljepote Poljske i Hrvatske” se raspisuje u svrhu promocije Partnera kroz nagradni natječaj, a putem digitalnih kanala Organizatora. U nagradnom kreativnom natječaju dobitnici osvajaju nagrade iz čl.3. Pravila nagradnog natječaja.

Za provedbu nagradnog natječaja i sva pitanja vezana i koja proizlaze iz nagradnog natječaja odgovoran je isključivo Organizator. Nagradni natječaj traje od 24.03.2024. godine do 19.04.2024. u 23:59h na Facebook profilu @domagojsever.

Članak 3: FOND NAGRADA

Fond nagrada sastoji se od sljedećih nagrada:

Najbolja fotografija Poljske prema odluci žirija osvaja:

  • 2 povratne avionske karte iz Zagreba, Splita ili Dubrovnika do Varšave,
  • 2 noćenja s doručkom za 2 osobe (petak-nedjelja ili subota – ponedjeljak) u Deluxe sobi Polonia Palace Hotela u Varšavi (vrijedi do ožujka 2025.),
  • 2 cjelodnevne ulaznice u Suntago Water Park i jedno noćenje za dvije osobe u Suntago Villageu

Najbolja fotografija Hrvatske prema odluci žirija osvaja:

  • 5 noćenja za 2 osobe u Labranda Velaris Resort & Village (Supetar – otok Brač) s polupansionom u periodu od 28.3.-14.6. te od 11.9.-31.10.2024.

Fotografija Poljske s najviše lajkova osvaja:

  • SelectBox paket Bogatstvo planina, sunca i mora u vrijednosti 239,99 eura (paket vrijedi 2 godine)

Fotografija Hrvatske s najviše lajkova osvaja:

  • SelectBox paket Adrenalinski doživljaj u vrijednosti 89,99 eura (paket vrijedi 2 godine)

2. mjesto – fotografija Poljske prema odluci žirija osvaja:

  • Poklon paket od 3 publikacije (On Polish Bread, On Polish Sea Fish, On Polish Apples)

2. mjesto – fotografija Hrvatske prema odluci žirija osvaja:

  • Selectbox Paket Stol za dvoje (paket vrijedi 2 godine)

3. mjesto – fotografija Poljske prema odluci žirija osvaja:

  • Memory igra “Discover Poland”

3. mjesto – fotografija Hrvatske prema odluci žirija osvaja:

  • Knjiga Academy of Superheroes zajedno s igraćim kartama

Članak 4: PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo prijave za sudjelovanje u ovom nagradnom natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe iz Hrvatske.

Članak 5: AUTORSKA PRAVA    

Autor svakog prijavljenog materijala slanjem svoje prijave jamči da sva autorska prava na prijavljenim fotografijama pripadaju njemu, da na njemu nema tereta te da ista nisu ograničena ili prenijeta u korist bilo koje treće fizičke ili pravne osobe.

Sve prijave moraju biti originalne fotografije koje je snimio sudionik i ne smiju biti izmijenjene ili poboljšane bilo kojim oblikom AI tehnologije.

Osoba koja se prijavljuje na natječaj slaže se da se fotografija objavi na digitalnim kanalima i web stranicama Organizatora i Partnera te da se može koristiti u promotivne svrhe s obaveznim navođenjem imena autora u roku od 5 godina.

Članak 6: PRIJAVA SUDJELOVANJA U NAGRADNOM NATJEČAJU

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe iz Hrvatske koje u periodu trajanja kreativnog natječaja na Facebook profilu @domagojsever  u komentaru objave od 24.03.2024. objave fotografiju iz Poljske ili Hrvatske do 19.04.2024. u 23:59h.

Moguće se prijaviti više puta s jednog Facebook profila. 

Organizator Fotografskog natječaja “Ljepote Poljske i Hrvatske” ovlašten je na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora i Partnera. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja se u potpunosti  odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora i Partnera na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.

Članak 7: PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA

Po završetku prijava žiri će u sastavu 5 osoba: Weronika Staniec-Porczyk, Agnieszka Cyganik-Lučić, Anna Przyluska, Agnieszka Czerwińska i Domagoj Sever, prema kriteriju kreativnosti odabrati dobitnike.

Dvije fotografije s najvećim brojem lajkova također će osvojiti poklon pakete iz čl.3. Pravila nagradnog natječaja.

Dostavljanjem podataka u skladu s člankom 5. Pravila, sudionici pristaju da njihova imena i prezimena i podaci budu javno objavljeni te pristaju na ostale uvjete definirane ovim Pravilima.

Članak 8: PREUZIMANJE NAGRADE

Dobitnici ovog natječaja biti će obaviješteni o dobitku nagrade. Njihova će se imena i prezimena objaviti na profilu Organizatora najkasnije u roku 7 dana od dana završetka natječaja. Ako dobitnici u roku od 3 dana ne odgovore, nagradu neće moći realizirati. Nagrada je neprenosiva na treću osobu. Dobitnik je dužan poslati sve točne podatke (ime, prezime, adresa) kako bi se mogla omogućiti dostava nagrade. Rok dostave nagrade je 60 dana od dana objave dobitnika.

Članak 9: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja.

Organizator i Partner sve prijavljene materijale uz potrebne dorade mogu koristiti za oglašavanje u svim medijima u svrhu promocije fotografskog natječaja (televizija, novine, Internet, radio), ali ih nisu obvezni koristiti u reklamne svrhe.

Sudionici se dostavom materijala za natječaj odriču bilo kakvih daljnjih potraživanja prema Organizatoru i Partneru po bilo kakvoj osnovi.

Članak 10: POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo sudionicima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Sve prijave i glasovi zaprimljeni korištenjem bilo kakvih zlonamjernih programa i web servisa biti će uklonjeni, kao i sve prijave i glasovi stečeni bilo kojim drugim sumnjivim i neregularnim metodama, a koje sudioniku omogućuju nepoštenu prednost pred drugim sudionicima.

Članak 11: OBJAVA POBJEDNIKA NATJEČAJA

Ime dobitnika bit će objavljeno na Facebook profilu @domagojsever najkasnije u roku 7 dana od dana završetka natječaja.

Članak 12: POREZI

Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

Članak 13: U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između Organizatora, Partnera i sudionika nagradnog natječaja nadležan je sud u Zagrebu.

Članak 14: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci bez posebnog obrazloženja.

                                                                            Croatian Nomad i Ambasada Republike Poljske u Zagrebu

partneri

LOT Polish Airlines jedan je od 12 najdugovječnijih zrakoplovnih prijevoznika na svijetu, koji je na svoj prvi putnički let krenuo prije čak 95 godina. LOT je također jedan od najvažnijih simbola poljskog zrakoplovstva i gospodarstva, a simbol ždrala nije samo prepoznatljiv logo nego, prije svega, i obećanje udobnosti i sigurnog putovanja.

LOT danas ponosno zauzima vodeće mjesto po točnosti u Europi, a zahvaljujući svojoj širokoj mreži veza i prikladnom transfernom hubu u Varšavi, omogućuje udobno putovanje u Europu, Sjevernu Ameriku, Aziju i Afriku.

Zahvaljujući LOT-ovim svakodnevnim letovima iz Zagreba za Varšavu te sezonskim letovima iz Dubrovnika i Splita, hrvatskim su putnicima Poljska i svijet danas nadohvat ruci.

Polonia Palace Hotel povijesni je objekt smješten u srcu Varšave. Izgrađen 1913. godine, već 111 godina pruža udobnost i najviši standard gostoprimstva. Njegov središnji položaj omogućuje jednostavno istraživanje grada, s mnogim atrakcijama dostupnim javnim prijevozom za manje od 15 minuta. Nakon cjelodnevnog razgledavanja, možete jesti ukusnu hranu u Lobby baru, vježbati u fitness centru, a potom se opustiti u udobnoj sobi sa spektakularnim pogledom na centar grada.

Suntago Water World, najveći zatvoreni vodeni rekreacijski objekt u Europi, nalazi se u Mszczonówu, samo 30 minuta vožnje od Varšave. Pruža priliku da provedete egzotičan odmor 365 dana u godini bez potrebe da idete daleko u inozemstvo zahvaljujući tropskoj klimi od 32 stupnja i preko 700 pravih palmi iz raznih krajeva svijeta. Suntago se sastoji od tri različite tematske zone: Jamango, Relax with Wellness & SPA i Saunaria. Potonja dva dostupna su gostima starijim od 16 godina. Park djeluje i kao centar zabave, ali i kao centar zdravlja i opuštanja, a svojim gostima nudi mogućnost termalnih kupki, uživanje u tematskim saunama i korištenje bogate spa i wellness ponude. Ljudi željni nezaboravnih iskustava zasigurno će uživati u najvećoj zoni zatvorenih tobogana u Europi, bazenu s valovima, ludoj rijeci i rijeci avantura. Suntago Water World savršen je kako za višesatni posjet tako i za ljubitelje tropske klime koji žele duže uživati u ugođaju odmora.

Usred zadivljujućeg pejzaža slikovitog otoka Brača, Labranda Velaris Resort&Village, ponosni član prestižne FTI grupacije, mami putnike da se prepuste zaista nezaboravnim čarima otoka Brača. Smješten među prirodnim ljepotama dalmatinske obale i okružen jedinstvenim mediteranskim vrtom, Resort  sa svojih 177 soba pruža savršeno utočište za izvanredni otočki doživljaj. Od netaknutih plaža okupanih kristalno čistim morem do bujnih maslinika i kamenim spomenicima, otok Brač je riznica prirodnih čuda koja tek čekaju biti istražena. Naši gosti imaju priliku uroniti u ovaj zadivljujući krajolik, gdje je svaki trenutak ispunjen mirnom ljepotom jadranskog mora te mogu uživati u gastronomskim čarolijama naših restorana s pogledom na more ili u opuštenom ambijentu beach bara. Bilo da se želite prepustiti masažama i tretmanima ljepote, uživati u koktelima na krovnoj terasi s panoramskim pogledom na more ili organizirati poslovne događaje u inspirativnom okruženju, naš Resort ima sve što vam je potrebno za potpuno ispunjenje vašeg boravka.

labranda-velaris
Labranda Velaris Resort&Village / Photo: Mario Jurina
SelectBox.hr

Kontakt – Domagoj Sever – Foto natječaj “Ljepote Poljske i Hrvatske”

0 komentar
23

Povezani članci

Ostavite komentar

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Ova web stranica koristi kolačiće za unaprijeđenje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste u redu s ovim, ali možete se odustati ako želite. Prihvati Saznaj više