Odabrani dobitnici nagrade “Ruža Zagrebačke županije”

by Domagoj Sever
ruza-zagrebacke-zupanije-naslovna

Prvi puta u Zagrebačkoj županiji dodjeljuju se godišnje nagrade Ruža Zagrebačke županije za najbolje turističke djelatnike, objekte i poslovanja. Stručni žiri od pet članova u ponedjeljak 20. veljače pregledao je pristigle kandidature i odabrao najbolje.

Godišnja nagrada „Ruža Zagrebačke županije“ priznanje je izvrsnosti u sektoru turizma na području održivog turizma, inovativnosti, eno-gastronomije, društveno-odgovornog poduzetništva, smještajnih objekata i pojedinaca za njihov osobit doprinos prepoznatljivosti destinacije Zagrebačke županije. Zahvaljujem se svim našim posjetiteljima, građanima i poslovanjima koji su se uključili u natječaj i poslali svoje nominacije.“ izjavila je direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije, Ivana Alilović dodajući kako je će na svečanoj dodjeli nagrada Turistička zajednica Zagrebačke županije posebnim priznanjima nagraditi još dva poslovanja.

ruza-zagrebacke-zupanije
Na natječaj je pristiglo ukupno 58 važećih kandidatura

Stručni žiri Ruže Zagrebačke županije okupio se u ponedjeljak 20. veljače kako bi ocijenili pristigle kandidature i odabrali prve pobjednike godišnjeg natječaja Turističke zajednice Zagrebačke županije. Na natječaj je pristiglo ukupno 58 važećih kandidatura za najbolje turističke djelatnike, objekte i poslovanja od kojih je stručni žiri prema kriterijima nagrade odabrao ukupno 12 najboljih. Okupljeni stručni žiri ovogodišnjeg natjecanja činili su Mirna Medaković, Slavko Štefičar, Lana Mindoljević, Jure Galić i Ivana Alilović.

Svečanost dodjele nagrada „Ruža Zagrebačke županije“

Završna večer i svečano proglašenje dobitnika nagrada Ruža Zagrebačke županije, održat će se 01. ožujka u restoranu Chop. Najboljima u Zagrebačkoj županiji bit će dodijeljena priznanja i nagrade s tradicijskim simbolom crvene ruže.

Više na: www.visitzagrebcounty.hr

Info: info@visitzagrebcounty.hr

Kontakt – Domagoj Sever

0 komentar
33

Povezani članci

Ostavite komentar

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Ova web stranica koristi kolačiće za unaprijeđenje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste u redu s ovim, ali možete se odustati ako želite. Prihvati Saznaj više